[e39 m5] przekladnia kierownicza
[e39 m5] przekladnia kierownicza
j.w . w rozsadnej cenie.
Re: [e39 m5] przekladnia kierownicza
dobre pytanie. nizsza niz jakbym potrzebowal na gwalt ;-) W aucie mam tip top ale pomyslalem, ze sprobuje zalatwic sobie backup i pobawic sie z nia, zeby skrocic jej przelozenie. Trzeba wiec wziac pod uwage, ze to do celow edukacyjnych ;-)Bombel pisze:Co to rozsądna cena?
W jakiej cenie chodzą igły przekładnie?, podepnę się bo może będę potrzebował( luz w środkowym położeniu)
Pozdr
Piciu
Pozdr
Piciu
piciu5M pisze:W jakiej cenie chodzą igły przekładnie?, podepnę się bo może będę potrzebował( luz w środkowym położeniu)
Pozdr
Piciu
a probowales kasować go śrubą na przekładni?
poza tym iglę przekładnie to chyba znajdziesz tylko w ASO ;-)) 9424.20 PLN ;-)
Co się dzieje z tą przekładnią? Kumpla ojciec pracuje w firmie zajmującej się regeneracją magli, wahaczy itd, robią to z mega dobrym skutkiem, zakład z Katowic, może warto się zainteresować porządną regeneracją?
odpowiadam za siebie - u mnie jest tip top, lecz zapragnałem zmiany przełożenia na krótsze. Robi coś takiego ta firma?chudini3 pisze:Co się dzieje z tą przekładnią? Kumpla ojciec pracuje w firmie zajmującej się regeneracją magli, wahaczy itd, robią to z mega dobrym skutkiem, zakład z Katowic, może warto się zainteresować porządną regeneracją?